С текстове се занимава днес почти всеки собственик на уеб сайт. Уникални информационни или рекламни статии попълват страниците на онлайн магазини, корпоративни ресурси и портали.

Поръчайте копирайтинг, за да получите не само красив, но и оптимизиран текст.

Копирайтингът помага за популяризиране на сайта в резултатите от търсенето.

Това уникално съдържание, представено в интересна форма позволява по-лесно да предадете на посетителя важна информация, както и да се насърчи сътрудничество с компанията.

Цените на копирайтинга, също са много важни за клиента. Цената на услугата зависи от много фактори, но преди всичко взема под внимание професионализма и опита на автора.

Ефективни продажби

Днес, нито една маркетингова стратегия не може да се направи, без копирайтинг. Това е така, защото текстовете ви насърчават да купите продукт или да използвате услугата. Онлайн и офлайн като реклама.

Фокус над клиента

Текстовете се създават, след внимателно проучване навиците и стереотипите в мисленето на потенциалните клиенти. Това означава, че предоставената в статията информация ще бъде правилно възприемана от потребителя.

Насърчаване на ресурсите

Собственикът на сайта трябва да разбере, че потокът от клиенти, зависи от класирането на ресурса му в търсачките. Така отговорността с поръчката също помага за справянето с тази задача.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА

Собственикът на сайта, който се нуждае от качествено съдържание, е изправен пред голям брой предложения за писане на статии. Разходите за такива услуги варират значително. Това прави процеса по избор на копирайтър, доста труден. За да се разбере, колко много качествени разходи отделя един копирайтинг, собственикът на ресурса трябва да знае, какво е включено в услугата. Това означава не просто да се напише текста.

Това включва също:

идентификация на целевата аудитория;

избор на ключови думи;

събиране на информация по темата;

изготвяне на план за статии;

коригиране и редактиране на готовия материал.

Този широк списък от задачи, трябва да бъдат изпълнени от копирайтъра. Именно това определя цената на услугата. Става ясно на всички, че такава работа не може да струва евтино. Върху разхода на текстове също се отразява обемът на статията, стила на писане, ключовите искания.

При поръчка на текстове е важно да се попълни кратко или да се предостави на изпълнителя техническата задача. Тези документи ще помогнат на автора да създаде статия, която да отговаря на изискванията и възгледите на клиента.

КЪДЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ПОРЪЧАТЕ КОПИРАЙТ?

Под копирайтинг се разбира услугата за създаване на уникално съдържание за уеб ресурси. Такива статии трябва да бъдат интересни, уникални и разбираеми за потребителите.

Поръчайте копирайт за сайта днес по няколко начина. Например, поръчка на готови артикули на фондовите борси или ползване на услугите на специализирани агенции.

Първият вариант изглежда много по-атрактивен, защото такива услуги привличат ниски разходи за копирайтинг. Въпреки това, сътрудничеството с обмен, за много клиенти завършва с неуспех. Причината е в това, че всяко лице може да се регистрира и да се представи като автор на такива ресурси. Много от тези свободни професии са на аматьори. Те предлагат копирайтинг по цени за 1000 знака под пазарните. По правило това са аматьори, които търсят допълнителни доходи. Те са готови да пишат много статии по различни теми. В този случай текстовете им са повърхностни, а не фокусирани, върху потенциални клиенти. В професионалните уеб студия работата се извършва само от опитни специалисти със специализирано образование.

Ако поръчате от агенция за копирайтинг, гарантирано ще получите уникални текстове, богати на полезна информация и факти.

Ако имате нужда от висококачествен текст, може да го получите без рискове, като използвате услугите на агенциите. В специализираните студия внимателно се следи информационното съдържание, уникалността и разбира се грамотността на създаденото съдържание. Цената на копирайтинга в такива компании съответства на качеството на готовия артикул. Не е възможно да закупи оптимизиран и „работещ” текст „за една стотинка”. Ето защо, ако ви се предлага ниска цена за писане на статия, тогава не трябва да се надявате на качествен резултат.

КОПИРАЙТИНГ ЦЕНИ

Тази област на дейност се характеризира с доста голям обхват на разходите за услуги. Ценообразуването се влияе от много различни фактори. Цената на copywriting за 1000 знака на текст варира от 1,30 до 25,70. Колкото по-висок е професионализмът на автора, толкова по-скъпа ще бъде статията. Може да плащате по-малко за текстове без ключови думи и с ниска уникалност. Въпреки това, ефективността на такова съдържание, след поставянето му на сайта ще бъде ниско.

Ако искате да получите висококачествени текстове, цената за 1000 знака не може да бъде по-малко от 6.43 до 9.00 лева. За тези пари може да получите уникална, оптимизирана, интересна статия. Ако говорим за текстове, които изискват сериозни познания в определена област, например медицина, право, тогава цената значително се увеличава.

Цената на текстовете може да надвишава 25.72 на 1000 знака. В този случай става дума за писане на изображения и продажба на статии, търговски оферти и материали за целевата страница.”

Плащайки значителна сума за услугата, клиентът трябва да е сигурен, че ще получи перфектния резултат. Това може да обещае агенции за копирайтинг Виртуал Асистънс.

Нашата компания сключва договори с клиенти, в които са предписани всички рискове и задължения. Това дава на нашите клиенти увереност, че ще получат най-висококачествени текстове в строго договорени срокове. Сроковете за изготвяне на поръчки са в зависимост от обема. При поръчка на статия от 500 думи, материалите могат да бъдат подготвени и в рамките на същия работен ден.

С цените на текстовете могат да бъдат намерени на сайта ни на страница: „Услуги“.

Отзивчивост:

Нашата агенция гарантира в най-кратки срокове да изпълни поръчки с впечатляващ обем.

Гъвкава система за отстъпка:

Цената на копирайтинга за 1000 знака за редовни клиенти е свързана с отстъпки за големи поръчки.

Перфектен резултат:

Всеки текст преминава, през многоетапна проверка, която включва редактиране и коригиране до получаване на желаното качество.

Индивидуална работа с клиента:

Личен мениджър се свързва с всеки клиент, относно проекта.

Възможност за рекламации:

До 24 часа, след получаване на материалите.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕКСТ ЗА НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ

Сътрудничеството с нашата фирма ще ви помогне да получите перфектните оптимизирани артикули за вашия сайт. Копирайт цените варират, според броя думи, а те от своя страна определят цената. Гарантираме, че ще получавате готови артикули навреме.

Във Виртуал Асистънс агенцията, работят най-добрите автори с богат опит в областта. Всеки от тях има нужните познания, следи за последните новости, тенденции и разработки в тази област.

Разходите за копирайтинг

Може да разберете, колко струват разходите за писане в съответния раздел на сайта или като се свържете с нашия мениджър. Може, също така да оставите информацията за контакт на сайта ни. След известно време нашият представител ще се свърже с вас.

19.81 лева / 1000 знака

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *