Целева страница, това е място, на което посетителите биват насърчавани да купят даден продукт, да се абонират, да се обадят или да направят заявка.

Самият термин „целева страница“ е създаден от интернет маркетинга в Съединените американски щати. Днес виждаме огромен брой онлайн магазини. Предприемачът трябва да поръча целева лендинг пейдж страница за своя бизнес сайт, ако не желае да загуби позиции пред конкурентите си. Благодарение на тези страници нивото на продажби се увеличава с 20-30%. Този вид онлайн реклама е много ефективен и често е един от основните фактори за спечелване доверието на голяма аудитория.

Голямата мотивация

Благодарение на добрия текст и правилното поставяне на ключови фрази, насочени към конкретна целева аудитория, клиентът си гарантира изпълнение в нужното действие.

Бърз дизайн

Ако поръчате целевата страница във фирма Virtual Assistant Media Group, ще спестите парите ви. Често пъти един обикновен сайт струва, доста по-скъпо.

Лесно се променя и поправя

Работата с целевата страница е лесна. По всяко време може да въведете нова информация или да промените дизайна.

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ

Ако искате бързо да развиете бизнеса си, трябва да поръчате създаването на целева страница. Компетентния уебсайт от една страница позволява на предприемача да привлече вниманието на целевата аудитория възможно най-скоро.

Правилно създадената целева страница трябва да изисква следните действия:

Покупка на стоки;

Използване на услуга;

Абониране.

Целевата страница трябва да е възможно най-ясна и лесна за четене. Страницата трябва да се превърта надолу и да има удобен интерфейс. Такъв трябва да е с прост формуляр за заявка или формуляр за поръчка.

Много е важно да се обърне специално внимание на дизайна. Излишъкът от ненужни функции само ще отблъсне потенциалния клиент. Дългите текстови платна също парализират посетителя. Съдържанието трябва да бъде изложено в детайли и в същото време кратко.

Много хора искат да купят страницата „ключ“, която да замести цял един уеб сайт. Тази опция е много по-лесна, по-бърза и по-евтина. За собственика на сайт е по-добре, защото няма да се бори със структурата и съдържанието. Важно е, да се обмислят, всички подробности. В това число, адаптирането към мобилни устройства и всяка манипулация, през смартфон.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЦЕЛЕВА СТРАНИЦА

Всяка секция целевата страница трябва да отговори на следните критерии:

На какво се дължи визитата на посетителя; Как вашият бизнес може да помогне и защо клиентът трябва да се обърне към вас. Всяка част от сайта трябва да затваря всички съмнения у човека.

Преди да купите целевата страница, трябва да разберете, че единствено идеален дизайн на целевата страница не съществува. Сайтът е проектиран индивидуално за всеки клиент. Ако използвате дизайн, който изглежда добре в един клон, тогава той може напълно да се провали в друг. Затова няма перфектно оформление за привличане на клиенти. Ако действате, според основните правила на интернет маркетинга, правите собствени промени и не се страхувате от експерименти, гарантирано ще успеете.

Има няколко информационни блока, които трябва да присъстват на сайта ви.

На първо място е заглавието. То трябва да „примами“ клиента. Със скучно заглавие, идеята за създаване на лендинг пейдж, губи смисъла си. Също така се изисква да напишете призив. Подзаглавието трябва да предизвика интерес към клиента. Важно е накратко и ясно да посочите в него основните моменти на вашия бизнес.

В основната част трябва да повдигнете някакъв актуален проблем. Клиентът, който вижда и чете това, ще разбере какво му пречи и защо е необходимо да купите конкретен продукт или услуга. Така човек може самостоятелно да създаде за себе си полза и доверие у продавача. В края е бутонът. Той изпълнява функциите на поръчка или повик. Бутонът трябва да привлича вниманието, но без излишъци. Последните само вредят.

Препоръчително е да публикувате на сайта коментари и на други клиенти. Те действат като допълнителна мотивация за записване или поръчка на стоки. Това се обяснява с факта, че клиентът се фокусира върху мненията на други хора, които вече са опитали тази услуга. Този маркетингов инструмент е признат като един от най-ефективните ресурси за привличане на печалби в интернет пространството.

КУПЕТЕ ЦЕЛЕВА СТРАНИЦА

Всичко трябва да е умерено. Много предприемачи правят същата грешка. Те поставят на сайта си десетки различни продукти или услуги. Това нарушава основното правило за създаване на успешна целева страница. Важно е да запомните следното: 1 страница – 1 продукт или услуга. „Много предприемачи се чудят къде да поръчат създаването на сайт от една страница. Тази услуга предлага много текстови компании. Всеки от тях е готов да поеме всяка работа, без да мисли за успеха на своя проект.

Virtual Assistant Media Group е екип от професионалисти, които познават и обичат работата си. Нашите специалисти разбират, че успехът на вашия бизнес зависи от това колко добре се развива вашият уебсайт. Ето защо ние ще положим всички усилия, за да гарантираме, че нашите услуги подпомагат постигането на вашите цели.

Дългогодишен опит и репутация

Екипът на Virtual Assistant Media Group се занимава с развитието на Лендинг Пейдж. Имаме дългогодишен опит и можем да помогнем, на всеки бизнес от нулата.

Гъвкавост

Фирмата Virtual Assistant Media Group има персонал от професионални копирайтъри и дизайнери. В сътрудничество с нас получавате качествени продавани текстове и лозунги.

Професионализъм

Ние изучаваме подробно вашите клиенти, тяхното поведение, възраст, социален статус. И едва, след това започваме развитието на сайта Ви. Всеки служител на нашата компания има специализирано образование и непрестанно се развива.

Индивидуалност

Нашите служители подхождат към всяка поръчка индивидуално. Благодарение на този принцип сме спечелили доверието на много предприемачи.

Разходи за целева страница

За повече информация относно ценообразуването и правилата за поръчка, моля, свържете се с мениджъра на агенцията Virtual Assistant Media Group. Може да се свържете с наш служител на телефонен номер, посочен на сайта, или като попълните специален онлайн формуляр.

Екипът от професионалисти на Virtual Assistant Media Group е готов да ви помогне.

Цени от 90-130 лв

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.