През 2007 г. и на българският пазар започнаха да се появяват първите борси за копирайтинг (content exchange). Днес техният брой достига десетки. Обменът на съдържание е портал, където може да купите готови артикули за публикуване на уебсайтове или да поръчате тяхното изготвяне и писане от нулата.

Най-големите сайтове са Advego, Etxt, Text.ru, TextSale. Както във всеки бизнес, има и предимства и недостатъци, така има и в дейността на борсовите посредници. След като ги проучите, с цел поръчване на статии, ще е по-лесно да реши къде точно да кандидатствате за такава услуга.

Достъпни цени

Поради ниските цени, готовите текстове за сайтовете на текстовата борса са много популярни. Те могат да се намерят в оферти от начинаещи автори и сред такива, които понижават цената, поради големия обем работа.

Автоматизация на процесите

Откриването на автор е лесно. Пускайки една обява на борсата ще се отзоват много автори. Може би сред тях ще намерите този, на когото да поверите писането на текста.

Голям избор

Важно предимство на борсата е, че може да намерите голям брой готови текстове за сайтове по всяка тема. Изберете, според подходящи отзиви за помощ, оценки и филтри по теми.

ЗАЩО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ОБМЕН

Качественото съдържание е важен компонент от успеха на мрежовия бизнес. Затова днес много автори пишат статии по различни популярни теми и ги предлагат на фондовите борси. Купувайки готови артикули, клиентът спестява време, но се сблъсква и с редица „клопки”. Може да ги избегнете, като се свържете с агенция за копирайт VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP.

Основната функция на съдържанието е описание на стоките и услугите. От качеството на текстовете, зависи популярността на сайта. Следователно изборът на артикули определя успеха на целия бизнес.

Съвременните обмени на съдържание, ви позволяват да купите завършен артикул с приемлива уникалност на ниска цена. Недостатъците на такова съдържание включват липса на задълбоченост. Това означава, че авторът не изучава темата дълбоко. Статиите не са обвързани с конкретен сайт, а говорят най-общо за услугата или продукта. В случая, когато имате нужда от наистина грамотни текстове, които ще помогнат за популяризирането на сайта, е по-добре да се свържете със специализирано студио. Неговите служители ще могат да напишат статия, която напълно отразява същността на даден продукт или услуга.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА „ГОТОВИ ТЕКСТОВЕ“ ЗА САЙТ

„Текстът в рекламата, както е известно, е първичен. Без него е ясно, че продуктът няма да работи. Следователно текстът трябва да бъде с най-високо качество“.

Обменът на съдържание е посредник между клиента и автора. Клиентът предлага заплащане, а копирайтърът готов артикул. Принципът на сътрудничество е съвсем прост. Авторът се регистрира за себе си, а клиентът за свой интерес. Copywriters на такива борси са огромен брой и много от тях кандидатстват за поръчката. Всички автори посочват на борсата цената, за която са готови да предоставят услугите си. Клиентите могат да се съсредоточат върху рейтинга и портфолиото на копирайтъра. От своя страна, клиентът поставя изискванията относно условията на плащане, сроковете за доставка на поръчката, критерии за текстове. 

КУПЕТЕ ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ

Сътрудничеството с частен копирайтър, дори чрез фондовата борса винаги е свързано с риск за клиента. Такъв се свежда до някои фактори:

ниско качество на крайното съдържание;

липса на професионално редактиране;

нарушения в сроковете;

липса на личен контакт, който може да доведе до недоразумения, в резултат повлияване качеството на текста.

Може да избегнете всички тези проблеми. За да направите това, трябва да купите готовия артикул от професионалисти, т.е. от нашата агенция.

Ние от VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP, Ви предлагаме:

Текстове за сайтове с много предимства и гаранции.

Задълбочен анализ на темата:

Внимателно проучваме пазара. Така пишем уникални статии, които ще разграничат вашия онлайн ресурс от конкурентите.

Съответствие с посочените критерии:

В нашето студио работят професионалисти с богат опит, така че нашите текстове ще бъдат написани в строго съответствие с вашите изисквания.

Фокус над клиента:

Нашите експерти ще анализират публиката, благодарение, на която текстовете ще бъдат ясно фокусирани, върху тези потребители.

Ръст на продажбите:

Ще създадем съдържание, което ще бъде максимално индексирано от всички търсачки, в резултат, на което активно ще рекламира Вашето присъствие на пазара.

В нашата агенция работят само професионалисти в своята област. Винаги подхождаме отговорно към работата и спазваме сроковете и задълженията към клиента. Авторите на нашата агенция поемат работата с всякаква степен на сложност. И за да се произведе продукт с най-високо качество, всяка статия подлежи на многостепенна проверка.

Цени на готови текстове

Може да се запознаете с видовете предоставени услуги и съответните тарифи в секцията „Услуги” на сайта. Също така, цялата необходима информация ще бъде предоставена от мениджър, с когото може да се свържете, като попълните специален формуляр или като се обадите на телефонните номера за контакт.

19,25 лева / 1000 знака

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *