Пренаписването е полезен и бърз начин да се създаде добра уникална статия. Такава трябва да е базирана на висококачествен текст. В пренаписването се работи с вече публикуван в интернет текст, който е преразказан, перифразиран или преведен. Това е пренаписване. Тя може да бъде повърхностна или задълбочена.

Първата концепция включва трансформиране на статия, без да се променя структурата и стила на писане. Дълбокото пренаписване на свой ред означава текст, в който основната идея остава непроменена, самата статия става по-лесна за четене и разбиране, интересна, различна от първоначалния източник.

Ако поверите изпълнението за копирайтинг-пренаписване на професионални автори, може да получите резултат, по-добър, дори от изходния материал.

Наличност

Дори дълбокото пренаписване обикновено е по-евтино от копирайтинга, тъй като се смята за по-малко трудоемко. В същото време качеството и уникалността на изделията остават високи.

Висока скорост

Ако е на лице добър източник, авторът не прекарва време в търсене на информация. Благодарение на това готовият текст може да бъде получен в сравнително кратки срокове.

Надеждност на информацията

Вие сами избирате изходния материал, който най-добре отговаря на вашето съдържание. Следователно статията ще съдържа надеждни данни.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА „ПРЕНАПИСВАНЕ И ДЪЛБОКО ПРЕНАПИСВАНЕ“

Професионалният преводач трябва, не само да има отлична грамотност и усет за стил, но и да познава основите на търсачките, да е запознат с основните инструменти за SEO.

Основната цел на писане и пренаписването е да се създаде текстово съдържание за запълване на сайтове.

Уникалността е основен критерий за такива статии, защото страниците с нисък индекс не са индексирани и следователно имат отрицателно въздействие върху класирането на интернет ресурс в резултатите от търсенето. Също толкова важно е компетентното структуриране на текста и представянето на информация. Тези точки се вземат под внимание не само от потребителите на сайтове, които четат статии, но и от търсачките.

Ако текстът се нуждае от концентриране с ключови думи, по-добре е работата да се възложи на автор със SEO познания. Той може да подреди необходимите фрази в най-подходящите места и да ги запише правилно в статията по такъв начин, че да е незабележима за читателя.

С КАКВО Е ПОЛЕЗНО ПРЕНАПИСВАНЕТО?

Качественото писане и пренаписване днес е приложимо за писане на разнообразно текстово съдържание. Това, от своя страна ви позволява да създавате:

публикации за блогове, социални мрежи;

информационни статии;

описания на стоки и услуги;

медийни текстове – новини, прессъобщения, PR публикации;

артикули за реклама (продажба).

РАЗХОДИ ЗА ПРЕНАПИСВАНЕ

И тук важи познатия принцип: Доброто не може да струва евтино!

Текст, създаден от програма или от непрофесионален автор, няма да е уникален. В същото време може да представлява безсмислен набор от думи, които не могат да бъдат прочетени.

Цената, която една добра статия ще ви струва днес, зависи от няколко фактора. На първо място, тя се влияе от опита и грамотността на специалиста, изпълняващ работата. Цената включва спешността на поръчката и гаранция за качество. Ако имате нужда от услуги на копирайтър-преразказвач, може да се обърнете към специални програми-синонимизатори, лица на свободна практика или специализирани агенции.

В първия и втория случай ще получите статия на ниска цена, но качеството също може да е ниско. Това в крайна сметка ще окаже отрицателно въздействие върху популяризирането на сайта и репутацията на бизнеса ви.

Когато работите с професионален екип, няма да се притеснявате за по-горе споменатите точки. Относително високата цена за хиляда знака, може да ви е гарант за отлични резултати и ефективност при изпълнение на поръчките.

Голям избор услуги:

Обръщайки се към Virtual Assistant Media Group, може да поръчате уникални статии на различни теми от всякакъв размер и вид.

Подход в рекламата:

Създаденото от нас текстово съдържание ще е различно от това, което може да намерите в интернет. Винаги имаме свежи идеи за създаване на интересни текстове.

Осигуряваме качество:

Многостепенното валидиране и богатият опит, гарантира уникалност и безупречно качество в готовите изделия.

Високо ниво на професионализъм:

Всеки служител на Virtual Assistant Media Group има богат опит в писането на статии и същевременно постоянно подобрява квалификацията си, преминавайки различни обучения.

Ако се нуждаете от услугите на копирайтър-презаписвач, искате да получите грамотни, интересни и информативни статии, възможно най-скоро, тогава попаднали сте на правилното място!

На нашия сайт, може да поръчате качествено текстово съдържание по всяка тема в неограничени количества. За да направите това, свържете се с нас на посочения в информацията за контакт телефонен номер или напишете имейл. Ще Ви се обадим веднага щом получим Вашето заявление и ще обсъдим условията и реда за изпълнение на поръчката. За редовни клиенти, имаме система от отстъпки и бонуси, както и изгодни пакетни оферти.

Разходи за пренаписване

Предоставяме услуги за задълбочен преразказ, пренаписване, перифразиране, авторско съдържание и други видове статии. За повече информация, моля, свържете се с нашите мениджъри във фирмата, като подадете онлайн заявка.

9,75 лева/ 1000 знака

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *