Студиото за копирайтинг VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP пише статии от 2011 г. насам. Веднага въведохме многостепенен качествен контрол за създаване на безупречни текстове за нашите клиенти.

Екип от изпълнители работи по всеки проект: копирайтъри, специализирани в конкретни теми, редактори, мениджър за контрол на качеството. Нашата агенция за копирайтинг, редовно провежда обучения и семинари за подобряване на професионалните умения на служителите.

ИЗБЕРЕТЕ VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP

Намирането на професионалисти не е лесно, особено при голямата конкуренция в областта на писането на статии. Това понякога е като откриване на игла в купа сено. Фрийлансерите спазват срокове и изискванията на ТЗ.

През годините сме намерили най-доброто от най-добрите. Всеки служител преминава селекция от задачи. За нас е важно специализираното образование на кандидата, способността му да се справя със сложни задачи и способността му да учи. В допълнение, нашата агенция за копирайтинг има своя собствена образователна и методологична база. Ние от VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP следваме иновациите в света на писането на статии и подготвяме всичко, приемайки работата за вълнуваща.

СТУДИОТО ЗА КОПИРАЙТИНГ НА VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP: ПЕЧЕЛИВШО, БЪРЗО, КОМПЕТЕНТНО

Поръчайте създаването на всякакви текстове от нас и вземете:

Изготвяне на статии с предназначение – публикуване на текстове в основен сайт; публикуване на текстове в блогове; публикуване на текстове в articles директории.

SEO копирайтинг с включени ключови думи – публикуване на текстове в основен сайт; публикуване на текстове в блогове; публикуване на текстове в articles директории.

Описания на продукти за онлайн магазини – изготвяне на кратко послание за представяне на продукта. Изтъкване на неговите предимства.

Изготвяне на цялостно съдържание на фирмени сайтове – Home page; ”За нас“; „Услуги“; „Представяне“; Контакти“; „Инициативи“; „Партньори“, текстове за банери, резюмета за дейност и услуги и пр.

PR статии;

Мета описания;

Редакция на текстове;

ГАРАНТИРАМЕ

Безкомпромисно качество. Многостепенната система за контрол от редактори и мениджъри по качеството. Всичко това намалява вероятността от грешки. По желание на клиента, проверката се извършва с Advego Plagiatus 3.0.12/2019 г. и някои онлайн програми.

Полезни и информативни статии. Предлагаме текстове, които да са интересни за четене от вас, вашите клиенти и дори конкуренти.

Всички материали са адаптирани към изискванията на SEO.

Всеки клиент получава най-важното – текстове, които работят на неговия сайт. Те носят печалба, четат се с интерес от посетителите, предизвикват желание за изследване на други страници. Работим върху резултата, а основното постижение за нас е покачване в обема продажби и печалбите на нашите клиенти.

Може да научите повече за услугите на студиото за копирайтинг VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP в съответния раздел.

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *