Значимостта на всеки сайт, включва най-вече качеството на съдържанието му. Колкото по-интересна е представената информация за ресурса, толкова по-голям е броят на посещенията.

Съдържанието трябва да отговаря на определени параметри. То трябва да съдържа ключовите думи в правилното количество, да бъде интересно и информативно.

SEO copywriting се справя с тези задачи.

Тази услуга включва процеса на писане на уникални и интересни рекламни и информационни текстове за публикуване на уебсайтове. Това е специфична техника за създаване на съдържание.

В същото време, SEO текстът трябва да бъде лесен за четене, да е подходящ за обикновените потребители и да ги насърчава да купуват продукта или да поръчват услугата.

Целева аудитория

Оптимизираният текст съдържа ключови думи, които помагат на потенциалните клиенти лесно да намерят ресурса, на който е поставен в резултатите от търсенето. Това увеличава ефективността на инвестициите.

Насърчаване

Услугите за копиране и SEO са необходими за тези, които искат да увеличат трафика към своя сайт.

Оптимизираните текстове, създадени по поръчка, помагат за бързото покачване на резултатите от търсенето.

Уникалност

Чрез поръчка на SEO copywriting, ще получите изцяло нови авторски статии за кратко време. Високата уникалност е едно от основните изисквания за всеки продаван текст.

SEO КОПИРАЙТИНГ: СЪЩНОСТ НА УСЛУГАТА

Писането на оптимизирано съдържание ви позволява да увеличите рейтинга на сайта. Това е основната цел, преследвана от клиентите.

Поръчвайки услугата SEO- copywriting, добре е да знаете, че тази работа изисква творчески подход. Текстът трябва да бъде написан не за роботи, а за хора. Въз основа на това, seo-copywriting трябва да изпълнява следните задачи: да популяризира сайта в резултатите от търсенето; да рекламира предлагания продукт или услуга; да предоставя информация на потребителите по удобен начин.

Уникалното съдържание на уеб ресурс, оптимизирано за търсачките е мощен инструмент, който помага бързо да достигнете до първите позиции на Yandex, Google и други търсачки.

Експертите казват, че с помощта на висококачествени текстове, може да поддържате високи класации на сайта си за дълго време. Това, дори ако механизмите за класиране на търсачките се сменят редовно. Освен това е доказано, че други използвани техники за оптимизация не осигуряват подобен стабилен резултат.

Seo-copywriting обаче не е приложим за всички сайтове.

Например, не се използва, когато страниците на уеб ресурс не са предназначени да съдържат достатъчно текстово съдържание за популяризиране. Използването на допълнителни статии на такива портали, може само да развали оригиналния дизайн. В този случай, сайтът може да стане непривлекателен за посетителите.

ЕТАПИ НА SEO-COPYWRITER

Работата на автора, създавайки оптимизирано съдържание, включва много задачи. В хода на работата си той се запознава с темата на бъдещата статия, определя необходимия размер на текста, с помощта на одит на конкурентите. Освен това, той определя целевата аудитория и семантичното ядро ​​за текста. След като събере информация по дадена тема, авторът продължава да създава текст. В хода на това той:

Прави план за статията.

Пише текста.

Извършва проверка, която включва четене, редактиране, преброяване на ключови думи.

Цената на текст, написан от професионален, опитен копирайтър, по средни стандарти, може да варира от 4 до 9 лева и по-нагоре.

С това, обаче не изчерпваме списъка на задачите, които авторът изпълнява като част от SEO copywriting услуги. След това, той ще извърши оформление на текста в HTML, ще подчертае ключовите думи и фрази. Изхождайки от това, ясно е, че авторът е изправен, пред голям списък от важни задачи, които трябва да бъдат изпълнени безупречно. Това от своя страна се отразява на цените на SEO копирайтинга.

Крайният резултат, зависи от качеството на изпълнение на всеки етап от работата. Затова е необходимо да се доверите в писането на seo-текстове само на истински професионалисти. Те, няма да пропуснат нито един нюанс. Те, внимателно проверят работата, за да са уверени в качеството й.

SEO КОПИРАЙТИНГ: ЦЕНИ

Цената на тази услуга варира в зависимост от много фактори. Най-често цената на SEO копирайтинга се влияе от обема на статията, сложността на темата, броя на ключовите думи, необходимата уникалност, крайните срокове и други изисквания на клиента.

Цената на SEO copywriting, като правило, е посочена не за статията, а за броя на написаните символи, като правило, за 1000-2000. Те могат да се разглеждат с пространства и без.

Много собственици на сайтове, които се опитват да спестят пари, поръчват копирайт от фрийлансери. Последните, най-често предлагат услугите си на различни борси и форуми. Те са привлечени от сравнително ниски цени за SEO копирайтинг на такива портали.

Много често, обаче такива спестявания водят до това, че клиентът получава нискокачествен готов текст, написан от аматьор. Може да предотвратите това, като просто се свържете със специализирана агенция.

В SEO-копирайтинг разходите в такива портали са фиксирана цена. В сътрудничество с една сериозна организация. В резултат получавате висококачествени, оптимизирани статии, точно и навреме. Всичко това се дължи на факта, че професионалните фирми се грижат за репутацията си.

Безупречно качество:

Всички статии във фирма за писане на текстове са изготвяни от професионалисти със специализирано образование.

Висока скорост:

Големият персонал на фирми за Копирайт позволява кратки срокове за изпълнение на поръчки от всякакъв размер. Само за 1 ден агенцията пише, около 200 хиляди знака.

Индивидуален подход:

Гарантираме, че по време на работата ще изпълним всички желания на клиента. Ще вземем под внимание всички характеристики на бизнеса и целевата аудитория.

Стриктно спазване на сроковете:

Работейки с нас, може да сте сигурни, че ще получавате готови артикули точно в уговореното време, без забавяне.

Ако трябва да поръчате SEO copywriting, тогава сте дошли на правилното място.

Фирма за копирайтинг услуги VIRTUAL ASSISTANT MEDIA GROUP извършва работата бързо и безупречно, с гарантирано високо качество. В този случай не е необходимо самостоятелно да създавате ТЗ (техническа задача); да следите работата на изпълнителите; да поставяте текстове на сайта.

Ние поемаме всички тези трудности. Личен мениджър работи с всеки клиент, поддържа връзка с него и прехвърля исканията му към изпълнителите. Ние предлагаме разумни цени за SEO текстове.

Многостепенният контрол на качеството на изделията осигурява отлични резултати. Преди да изпрати текста на клиента, авторът проверява и внимателно чете. Когато и където се налага редактира. Той избира, препрочита и одобрява, съгласува с мениджъра по качество. Ако имате нужда SEO copywriting на едро, тогава сме готови да ви помогнем и с това.

Може да се запознаете с видовете услуги, предлагани от нашата фирма, в съответния раздел на сайта. За по-подробна информация за дейността на нашата агенция може да се обадите на посочените номера. В най-кратки срокове наш представител ще се свърже с вас. От него ще научите всичко около нюансите на работата, ще може да проверите цената на SEO-copywriting.

SEO Копирайтинг цена

В секцията „Услуги“ може да се запознаете с цената за SEO копирайтинга. Поръчката става много лесно. Може да пишете на и-мейла, на скайп, да позвъните на посочените телефони за връзка.

19.80 лева / 1000 знака

Категории: Uncategorized

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *